Ons Bestuur 2021/2022

Freek Roovers (Voorzitter)
Nick de Winter (Secretaris)
Ron Eijgelsheim (Penningmeester)


Onze leden
 
Arno de Ruiter 
Arnout van der Pol
Bruce Godvliet
Daniel Verzijl 
Erik Don
Erik van Son 
Ewout Lap 

 Kenneth Philips 
Loic van Vliet

Martin Kuipers
Marvin Zoetemelk

Sebastiaan vd Velden
Sebby Klay
Stijn Koster 
Tim van Wordragen

Victor van der Loo


 
 
 
 

RT108_wissel2020.jpeg

Wij Tafelronde Voorne...

Tafelronde Voorne is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar en onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Een Tafelaar is om te beginnen lid van zijn eigen lokale Tafel, die tweemaal per maand bijeenkomt. Tafelavonden kennen een vliegende start dankzij presentaties van leden of gastsprekers. Wat volgt is vaak een boeiende discussie, waarbij leden inzicht krijgen in elkaars meningen, kennis, werkveld en uitdagingen. Ieder heeft vanuit zijn eigen professie en denkwereld een unieke inbreng waar alle anderen van kunnen leren. Inspiratie staat voorop, vriendschappen worden verrijkt en verdiept.

Buiten de tweemaandelijkse bijeenkomsten zijn er voor Tafelaars meer interessante mogelijkheden om andere Tafelaars te ontmoeten. Het Districtsbestuur waar elke lokale Tafel onder valt organiseert regelmatig bijeenkomsten gekoppeld aan een lezing of evenement. Het landelijke Hoofdbestuur organiseert halfjaarlijkse en jaarlijkse vergaderingen voor alle leden.

De Nederlandsche Tafelronde is niet specifiek een serviceclub, maar zet zich wel op bijzondere wijze in voor de samenleving. Het lidmaatschap van de Tafelronde brengt met zich mee om hieraan op geheel eigen wijze en mogelijkheden een bijdrage te leveren. Lokale Tafels kennen elk hun eigen goede doelen en ondersteunen daarnaast het landelijke serviceproject. Dat is vaak een langlopend project dat per jaar door de leden wordt gekozen.