Nieuws

 

 

Oostvoorne, 17 december 2020

De balans opgemaakt!

Na de inzamelingsacties op de basisscholen in Brielle, stonden deze week twee basisscholen in Oostvoorne op het programma.

Ondanks de verscherpte Covid-maatregelen en het feit dat de scholen vanaf woensdag dicht zijn gegaan hebben de kinderen, ouders en leerkrachten van CNS De Nieuwe Weg en Het Overbos zich van haar allerbeste kant laten zien!

We hebben in totaal maar liefst 40 volle kratten kunnen ophalen en daarnaast tal van losse tassen met houdbare producten kunnen overhandigen aan de Voedselbank. En dit slechts op 1 dag!

Met het ophalen van de kratten in Oostvoorne kunnen we nu dan ook de balans van de Inzamelingsactie 2020 opmaken. In totaal hebben we ruim 140 kratten, via 6 verschillende basisscholen op Voorne-Putten, kunnen vullen en overhandigen aan de Voedselbank.

Hierdoor is de Voedselbank in staat om tientallen gezinnen (extra) te ondersteunen en te verwennen in de maand December. We hopen dat deze gezinnen kunnen genieten van een extra fijne kerst!

We willen alle betrokkenen nogmaals hartelijk bedanken voor alle inzet en bijdragen!

Namens Tafelronde 108 Voorne wensen we iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

 

Brielle, 11 december 2020

Inzamelingsactie krijgt vervolg!

Twee weken geleden zijn we in samenwerking met enkele basisscholen op Voorne Putten gestart met een actie voor de Voedselbank. Het resultaat was ruim 70 goed gevulde kratten met houdbare voedingsmiddelen.

 

Vandaag hebben we in samenwerking met basisschool Brielse Veste (Brielle) maar liefst 24 kratten gevuld waardoor de teller nu op bijna 100 kratten staat. Een geweldige tussenstand en dank naar alle ouders, kinderen en betrokkenen vanuit de scholen.

 

Volgende week gaan we verder in Oostvoorne; op CNS De Nieuwe Weg en Het Overbos!

Brielle, 27 November 2020

Inzamelingsactie voor de Voedselbank is gestart!

Vandaag hebben we in samenwerking met de basisscholen aan het Gooteplein in Brielle, te weten OBS Branding, KBS St. Leonardus & CBS Anker, ruim 70 kratten met producten opgehaald voor de Voedselbank!

Alle ouders, kinderen en betrokkenen onwijs bedankt voor jullie medewerking. We hadden geen betere start van dit initiatief kunnen wensen!

Meer scholen volgen in de komende weken..

WhatsApp Image 2020-11-27 at 14.01.18.jp